Tudnivalók a fizetési módokról

A honlapon keresztül többféle fizetési mód közül választhat a vásárló:

  • bankkártyás fizetés
  • közvetlen banki utalás
  • a PayPal felületén keresztül
  • utánvétes fizetés

Amennyiben a rendelés összege előre kiegyenlítésre kerül, úgy az Arthrocol Kft. átvállalja a kiszállítás költségeit. A vásárlónak így a házhoz vagy az adott csomagpontba történő szállítás ingyenes.
Utánvétes vásárlás esetén a kosár tartalmának végösszegén felül még +1.000 Ft utánvét díj fizetendő. Ez természetesen látszik a rendelés véglegesítése előtt, a pénztár összesítőjében.
Maga a kiszállítás minden esetben ingyenes.

Tudnivalók a kiszállítással kapcsolatban

Az Arthrocol Kft. a GLS és az Express One futárcégekkel szállíttatja ki a csomagjait. Minden esetben a vásárló dönthet, hogy melyik szolgáltatótól szeretné a csomagjait megkapni.

A GLS futárszolgálat igénybevételével lehetősége van egy megadott címre vagy egy magyarországi csomagpontba szállíttatni a rendelését bankkártyás fizetés, PayPal vagy közvetlen banki utalás esetén.
Utánvétes fizetés kérésénél csak címre lehet kérni a rendelés kiszállítását; csomagpont ennél a fizetési módnál nem elérhető.

Az Express One futárszolgálat igénybevételével lehetősége van az OMV, AlzaBox vagy Packeta bármelyik magyarországi csomagpontjába kérni a rendelését. Ennél a szállítási módnál bankkártyás fizetéssel, Paypal-lal vagy közvetlen banki utalással tudja kiegyenlíteni a számláját. Ezeknél a fizetési módoknál ingyenes a kiszállítás, utánvétes fizetés itt nem lehetséges.

Csomagpont kiválasztása

Ha a vásárló csomagpontba szeretné kérni a kiszállítást, a „Pénztár” menüpontban a „Csomagpontok” szállítási módszer kiválasztásakor felugró térképen tudja megtenni. A neki megfelelő csomagautomatát a keresőmezőbe beírt irányítószámmal, településnévvel vagy utcanévvel tudja kikeresni. Miután rákattint az átvételi hely nevére, az „Átvétel itt” gombra való kattintással tudja megerősíteni. Ezután már csak a neki megfelelő fizetési módot kell kiválasztania, és a rendelését véglegesítenie.

Kiszállítás egy megadott címre

A GLS futárszolgálatnál lehetősége van a vásárlónak egy megadott címre kérnie a csomagot (házhozszállítás). Alapértelmezetten a számlázási- és a szállítási címet egyként kezeli a rendszerünk, tehát elegendő egyszer megadni a szükséges adatokat.
Amennyiben a szállítási cím eltér a számlázási címtől, úgy a számlázási adatok megadása alatt kell a „Szállítás másik címre?” szöveg mellett kipipálni a négyzetet. Ekkor újabb szövegdobozok jelennek meg, ahova a számlázási címtől eltérő szállítási címet lehet beírni. A „Pénztár” menüpont felső szövegdobozaiba a számlázási-, míg az alsó szövegdobozokba a szállítási címet van lehetőség megadni.