fbpx
ArthroCoin

Az ArthroCoin pontok gyűjtésével a visszatérő, regisztrált vásárlóink tevékenységét kívánjuk megjutalmazni.

Minden új regisztráció esetén 100 pontot írunk jóvá az Önök a vásárlóink fiókjában. 1 pont = 1 forint.

Továbbá a regisztrált vásárlóink minden vásárlásuk után a vásárlási kosár értékének 3%-át megkapják ArthroCoin pontokban. Ezek a pontok láthatóak a termékek adatlapján, majd a kosárban, és végül a pénztárnál. A pontok természetesen fizetésre bármikor felhasználhatóak! Az ArthroCoin pontokkal fizetett részösszegre értelemszerűen nem jár az új jutalompont, ezért láthat kevesebb jóváírt pontot, mint ami a termék oldalon közzé van téve.

(Példa: ha egy termék 1.000 Ft, akkor azután 30 ArthroCoin pont jár. Ha fizetéskor felhasználok az összegyűjtött pontjaimból 100-at, akkor 1.000 Ft-100 pont=900 Ft után jár a 3% értékű pont, tehát 3%*30=27 jutalom pontot fogok kapni. Az egyenlegem pedig eképpen változik: -100 + 27 = -73 ponttal fog csökkenni az ArthroCoin pontjaim egyenlege. Nem olyan bonyolult ez, még szerencse, hogy a program számolja ki.)

Egy-egy termékértékelés után további 500 pont jár.

A pontok alakulását a fiókjukban tudják nyomon követni, -ezért szükséges a regisztráció- melyeket a vásárlásuk során a webshop automatikusan felkínál a fizetés felhasználására.

Egy-egy alkalommal nem lehet több kedvezményt igénybe venni, mint a kosár értékének 25 %-a. Az összegyűjtött ArthroCoin pontok felhasználás idejéről és számszerűségéről Önök döntenek, akarják-e még tovább gyűjteni, vagy levásárolják.

Az ArthroCoin pontok egy év után lejárnak, kérjük ne hagyják elveszni a kedvezményüket!

Meghiúsult, félbeszakított, át nem vett termékek esetében az ArthroCoin pontok visszavonásra kerülnek!

A pontokat nem áll módunkban készpénzre váltani!

Érdemes tehát regisztrálni! Jó vásárlást és eredményes hatékony termékeket kíván:

az Arthrocol csapata.

TOP

Contact to Listing Owner

Captcha Code
X