Az ArthroCoin pontok gyűjtésével a visszatérő, regisztrált vásárlóink tevékenységét kívánjuk megjutalmazni.

Minden új regisztráció esetén 100 pontot írunk jóvá az Önök a vásárlóink fiókjában. 1 pont = 1 forint.

Továbbá a regisztrált vásárlóink minden vásárlásuk után 2023. február 1-től a vásárlási kosár értékének 5%-át megkapják ArthroCoin pontokban. Ezek a pontok láthatóak a termékek adatlapján, majd a kosárban, és végül a pénztárnál. A pontok természetesen fizetésre bármikor felhasználhatóak! Az ArthroCoin pontokkal fizetett részösszegre értelemszerűen nem jár az új jutalompont, ezért láthat kevesebb jóváírt pontot, mint ami a termék oldalon közzé van téve.

(Példa: ha egy termék 1.000 Ft, akkor azután 50 ArthroCoin pont jár. Ha fizetéskor felhasználok az összegyűjtött pontjaimból 100-at, akkor 1.000 Ft-100 pont=900 Ft után jár az 5% értékű pont, tehát 5%*900=45 jutalom pontot fogok kapni. Az egyenlegem pedig eképpen változik: -100 + 45 = -55 ponttal fog csökkenni az ArthroCoin pontjaim egyenlege. Nem olyan bonyolult ez, még szerencse, hogy a program számolja ki.)

Egy termék írásos értékelése után további 500 pont jár.

A készítmények alá viszont csak regisztrált fiókkal lehet a visszajelzést megírni. Fontos, hogy legyen bejelentkezve a honlapon, és az adott termék kiválasztása után után a „Vélemények” fülnél írja meg tapasztalatát. Szívesen veszünk minden visszajelzést, hiszen mi is így tudjuk az eddig megszokott magas minőséget megtartani és egyben fejleszteni is.

Hogyan is lehet saját fiókot létrehozni a pontgyűjtéshez?

Egy vásárlás alkalmával, a Pénztár menüpontban szükséges kipipálni a „Fiók létrehozás?” részt, illetve a jövőben használt jelszót is itt lehet megadni. A rendelés véglegesítésével pedig megy is egy tájékoztató e-mail, és a regisztráció pedig így meg is történik! 🙂

Arthrocol fiók létrehozása

Egyéb tudnivalók

Egy-egy alkalommal nem lehet több kedvezményt igénybe venni, mint a kosár értékének 25 %-a. Az összegyűjtött ArthroCoin pontok felhasználás idejéről és számszerűségéről Önök döntenek, akarják-e még tovább gyűjteni, vagy levásárolják.

A pontok alakulását a fiókjukban tudják nyomon követni, ehhez szükséges a regisztráció, melyeket a vásárlásuk során a webshop automatikusan felkínál a fizetés felhasználására.

Az ArthroCoin pontok egy év után lejárnak, ezért ne hagyják elveszni a kedvezményüket!

Meghiúsult, félbeszakított, át nem vett termékek esetében az ArthroCoin pontok visszavonásra kerülnek!

A pontokat nem áll módunkban készpénzre váltani!

Érdemes tehát regisztrálni, jó böngészést & vásárlást kíván:

az Arthrocol csapata.