fbpx

Az aktivitás legyen száműzve kutyád életéből, vagy az ízületi gyulladás?

Ízületi gyulladás kutyáknál

Ha a fenti kérdésnél az utóbbit hagynád el, akkor jó helyen jársz. Örömmel mutatjuk hát be legújabb fejlesztésünket! Az Arthrocol Dr. Prime termékcsaládjának az első tagja, ami a hangzatos EpaHex Mobility névre hallgat. Az ismert Mobility ízület- és porcerősítő továbbfejlesztett változata.
Kutyáknál fennálló ízületi gyulladás fájdalommal járó panaszainak kezelésére ajánlott!

EpaHex Mobility 300 ml - ízületi gyulladás kutyáknál
EpaHex Mobility 300ml

Felturbóztuk benne a gyulladáscsökkentést! Továbbra is gyógynövény alapú, fájdalomcsillapító hatású természetes alapanyagokat használunk, amik segíthetnek a szteroidok kiváltásában. Mivel eddigi ismereteink szerint a legösszetettebb készítmény, az EpaHex Mobility-vel az ízületi panaszok kúrálása a legjobb kezekben van. Apropó legjobb kezek, a készítmény kizárólag állatorvosi rendelőkben és állatpatikákban kapható. A szakértő hozzáállás így a gyártástól egészen az ajánlásig végigkísér!

A dobozt böngészve feltűnhet a részletesség és az elegáns kinézet. A hatóanyagok letisztult és részletes leírásának köszönhetően Te is szakértővé válhatsz, és pontosan tudod mit és miért adsz négylábú családtagodnak.
Felelős gazdiként ezt nem is lehet máshogy!
A külcsín miatt pedig nagyon izgatottak vagyunk, már alig vártuk, hogy megmutathassuk Neked!

Az EpaHex Mobility-vel nem csak az ízületi gyulladás kutyáknál megjelenő tüneteinek kezelését céloztuk ám meg. A készítmény szintén támogatja az ér- és szívrendszert és az egészséges idegi működést a hozzáadott Omega-3 (EPA & DHA) zsírsavaknak köszönhetően. Kutyusod így egyidőben kapja meg a fitt élethez elengedhetetlen anyagokat, amiket a szervezete magától nem termelne meg. Az ízét pedig ugyanúgy imádni fogja, mert az eddigi tapasztalatok alapján a marhahús aromára nem érkezett panasz! 🙂
Fontos, hogy a kiegyensúlyozott étrendet nem helyettesíti a készítmény.

Kérd az állatorvosodtól, hiszen az ízületi gyulladás kutyáknál sem tréfa!

Arthrocol Dr. Prime EpaHex szórólap - ízületi gyulladás kutyáknál
EpaHex Mobility tájékoztató