Arthrocol és a Veresi Kutyauszoda közös Facebook játéka

admin izületi gyulladás, Uncategorized Leave a Comment

Picture1 Picture2

 Arthrocol és Veres Kutyauszi Facebook játék 2016. május 23. és 2016. június 10. között

A játék résztvevői:

A játékban minden 18. életévét betöltött , természetes személy  részt vehet.  Kortól, nemtől, nemzetiségtől függetlenül.  Kivételt képeznek ez alól az Arthrocol Kft. és a Veres Kutyauszi munkatársai vagy azok közvetlen hozzátartozói, akik a játékból kizártak.

A játékban való részvétel feltétele:

A játékban mindenki részt vehet, aki 2016. május 23 és 2016. június 10. között, legkésőbb június 10. 19:00-ig bármely partnerünknél Arthrocol Rocky izület- és porcerősítő készítményt vásárol és teljesíti az alábbi két feladatot:

  1. Küldjön email-t a nyeremenyjatek@arthrocol.com email címre, mely tartalmazza személyes adatait (név, lakcím, telefonszám) és a vásárlást igazoló blokk/számla fényképét.

Elküldési határidő: 2016. június 10. 23:59                      Picture3

A levél tárgya:  Arthrocol és Veres Kutyauszi Facebook sorsolás 

  1. Töltsön fel egy képet kedvencéről facebook oldalunkra az állat neve, neme és életkorának feltüntetésével!

https://www.facebook.com/arthrocol                              Picture4

A játék során több regisztrálást/vásárlást is elfogadunk egy azon személytől, így növelhető a nyerési esély. Minden vásárlást követően teljesítendőek a feladatok külön-külön, abban az esetben is, ha ugyan azon személyről is van szó.

Ajándék:

A játék nyertese egy 3 alkalomra szóló hydroterápiás kezelést kap. A kutyák számára kialakított professzionális környezetet, mely az állatorvosok által is javasolt a Veres Kutyás központ és Uszoda biztosítja.  A felhasználás előtt időpont egyeztetés szükséges.

Játék nyertese:

A játék nyertesét azon regisztrált vásárlók közül választjuk ki, akik a játék tartama alatt megírják a megfelelő email-t, feltöltik a képet.

A nyertes kiválasztásának időpontja:

A kiválasztás időpontja 2016. június 13. Ezen a napon a szerencsés nyertest a megadott elérhetőségein kiértesítjük.

 

Vélemény, hozzászólás?