0

Árváltozás

Fontos híreket írunk le, kérjük olvasd el!

A 2023-as év teljes gőzzel elindult, ahogy Te is tapasztalhatod. A karácsonyi/évvégi hangulatból már-már mindenki felocsúdott, és elkezdett az előtte álló időszakra koncentrálni. Nincs ez nálunk sem másképp: hamarosan több új készítmény részleteivel jelentkezünk, ami garantáltan felkelti az érdeklődésedet 🙂
Kihívások is akadnak sajnos bőven, amik igazából a pandémia óta folyamatosan gyűlnek.

Mindenképpen szeretnénk szólni, mert az áremelés szükségessége minket sem kerül el. Az eddig megszokott minőséget, a fent említett innovációt és a további fejlődést csak így tudjuk biztosítani Neked a jövőben.

Biztos, hogy a jelenlegi nehézségekkel Te is tisztában vagy: Magyarországon már a tavalyi évben elkezdődött az általános áremelkedés, ami az élelmiszerektől kezdve az üzemanyagon át gyakorlatilag minden terméket és szolgáltatást érint. A napi szintű drágulás hatását Te is és mi is egyaránt érezzük. Tudnod kell, hogy egyéb gazdasági tényezők is hatással vannak a szakmánkra. A folyamatos drágulás érinti az alapanyaggyártókat és a mi beszállítóinkat is, amire az Euro-Forint árfolyam felfelé kúszása még rápakol egy lapáttal. A lakosságot védő leszorított energiaárak már kevésbé érvényesek a KKV-szektorra, ami szintén a magyar cégek mindennapi működését drágítja.

Ami fontos!

Az Arthrocol Kft.-nél 2020 második felétől nem volt áremelés! Sőt, a regisztrált fiókkal rendelkezőknek bevezettük az ArthroCoin pontgyűjtő rendszert, amivel további jelentős kedvezményeket lehet a rendelés leadásakor érvényesíteni.
Február 1-től lesznek érvényesek az új árak, viszont a visszatérítésre kerülő pontokat is megemeljük minden vásárlás után: a kosarad értékének 5%-a kerül majd jóváírásra a fiókodon, így most igazán érdemes regisztrálni!

Ha épp most szeretnél ízületvédő/immunerősítő készítményt vásárolni kedvencednek vagy magadnak, 2023. február 1-ig még a két és fél évvel ezelőtti árakon teheted meg.

Rendeld meg most a következőkben szükséges készítményeket!

Ha bármi kérdésed vagy észrevételed lenne, ne tartsd magadban!
Írd meg a gondolataid válaszként a bence.lenart@arthrocol.com email címre, szívesen vesszük a visszajelzésed! 🙂

Üdvözlettel,
Az Arthrocol csapata

Contact to Listing Owner

Captcha Code
Ez az oldal cookie-kat használ, hogy jobb böngészési élményt nyújtson. A weboldal böngészésével Ön elfogadja a cookie-k használatát.